Schrijftips voor zelfstandig ondernemers

Wil je meer omzet? Ga dan bloggen!

Als je ondernemer bent en een eigen website hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je website bezoekers trekt. Het liefst natuurlijk mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Bezoekers die eventueel klant zouden kunnen worden, of op zijn minst verspreider zijn van jouw boodschap; door je informatie te delen via social media of er op te reageren. 

Meer bezoekers

Bloggen is één van de manieren om dat voor elkaar te krijgen. Door regelmatig te bloggen over onderwerpen die spelen in jouw business krijg je automatisch meer bezoekers. Niet alleen omdat de blogs gevonden en gelezen worden. Maar ook omdat google je beloont voor het regelmatig verversen van je website. Daardoor wordt je website vaker "gescreend" en kom je automatisch hoger in de ranglijsten. En ook dat betekent natuurlijk meer bezoekers! 

Meer klanten

Door bloggen wordt je website natuurlijk ook steeds aantrekkelijker. Daardoor blijven bezoekers langer hangen en vinden ze het steeds interessanter om op een eventueel aanbod in te gaan. Zeker als je blogt op een persoonlijke manier; dan leren mensen niet alleen je product of dienst, maar ook jou beter kennen. En hoe meer ze het gevoel hebben dat ze al een klein beetje weten wie je bent, hoe groter de kans dat ze jou een opdracht of bestelling gunnen! 

Meer omzet

Jij bent niet voor niets ondernemer geworden. Toch? Natuurlijk wil je dat jouw business steeds beter loopt en steeds meer klanten trekt die geld in het laatje brengen. Natuurlijk wil je bekend(er) worden en misschien zelfs wel beroemd, zodat je zelf kunt kiezen welke klanten je aanneemt in plaats van dat je hoopt dat ze jou kiezen. Ga daarom bloggen.

Ga bloggen!

Echt, bloggen is zo leuk! In deze blog leer ik je hoe dat "moet" en wat je vooral niet moet doen. Heb je er geen tijd voor, geen zin in of ben je gewoon niet zo goed in het schrijven van goede blogs, dan help ik je natuurlijk graag. Door blogs voor je te schrijven, of door je in een korte brainstormsessie te laten zien wat er allemaal in je zit. En echt, dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

Blogbuilding

Als je je blogs samen met mij wilt maken, werken we precies zoals jij dat wilt. Lever je het liefst zelf teksten aan die ik alleen maar hoef na te kijken? Dan krijg je er gelijk tips bij over hoe je ze net iets interessanter kunt maken. Weet je al waar de blog over moet gaan en wil je dat ik dat verder uitwerk? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt er zelfs voor kiezen alles volledig aan mij over te laten, zodat ik op onderzoek uit ga over wat speelt bij jouw doelgroep en waar je mee kunt "scoren". 

Blogs van Tekstualia

Als ik blogs voor je schrijf, doe ik dat altijd in jouw naam en in jouw stijl. Ze moeten natuurlijk wel van jou blijven. WIl je het een keer proberen? Blogbuilding bij Tekstualia is niet duur. Al vanaf 80 euro heb je vier leuke blogs per maand. Meer weten? Neem contact met me op en we overleggen wat voor jou het beste werkt! 

2020  Tekstualia