Correctie van teksten voor zelfstandig ondernemers

Correctie van je teksten

Is je tekst gereed om te laten drukken of op je website te plaatsen? Vergeet dan niet de belangrijkste stap: de correctieslag. Ik weet als geen ander dat de schrijver van een tekst niet altijd ziet waar de fouten zitten. Gewoon, omdat je te betrokken bent of de boodschap te vaak hebt gezien en daardoor niet meer objectief kunt zijn. Je leest er als het ware overheen.  

Foutloze teksten lezen meer ontspannen

Niets is voor lezers hinderlijker dan een tekst met fouten. Ongewild leiden ze je lezer af van waar het voor jou om draait: de inhoud en het effect van je tekst. Het laatste wat je wilt is onprofessioneel overkomen, maar dat is precies wat er gebeurt als mensen zich gaan ergeren aan nodeloze fouten. Want of jij spelling nu zelf belangrijk vindt of niet, je klanten vinden dat wél. 

Ik corrigeer jouw teksten maar houd jouw stijl aan

Heb je een mooie tekst geschreven? Ik kan je helpen die te corrigeren op spelling, interpunctie, stijlbreuken en andere slordigheden (zoals dubbele spaties en inconsistent woordgebruik). Natuurlijk houd ik jouw schrijfstijl aan. Het is tenslotte jouw creatie. Juist daarom is het belangrijk dat je tekst foutloos is, helder overkomt en ontspannen leest.

 

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met me op: 

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam

2022  Tekstualia