Teksten voor blogs en e-books voor zelfstandig ondernemers

Maak contact met je doelgroep

De vorm en inhoud van je website en de inzet van e-books en blogs zijn allesbepalend voor jouw succes als ondernemer. E-books en blogs zorgen ervoor dat je je klant bereikt, boeit en bindt en naar je website "lokt". E-books en blogs werken. Afhankelijk van je doelgroep kun je op diverse manieren e-books en blogs inzetten om een band te creëren met je doelgroep.

Verhoog je omzet

E-books en blogs zorgen voor meer bezoekers en uiteindelijk ook voor meer omzet. E-books en blogs inzetten kost tijd en het is van belang dat je daar een goede strategie voor opzet. Op vaste tijden of gepland contact maken met je doelgroep is noodzakelijk om naamsbekendheid te krijgen en een band te creëren met je doelgroep. Heb je eenmaal een aantal vaste bezoekers of "leden", dan is het nog meer van belang regelmatig contact met hen te onderhouden door te bloggen.

Ik schrijf blogs en e-books voor jou

Niet iedereen heeft de tijd voor het inzetten van e-books en blogs. Sommige mensen vinden het gewoon geen leuk onderdeel van het ondernemen. Daarom heb ik een dienst opgezet waarmee ik jouw blogs of e-books kan gaan schrijven. Dat betekent dat ik in naam van jouw onderneming een regelmatig blog of een e-book schrijf. Dat hoeft natuurlijk niemand te weten. En dat doe ik ook altijd in nauwe samenwerking met jou. Want het is wel van belang dat we jouw "tone of voice" volgen. 

 

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met me op: 

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam

2022  Tekstualia