Wie is Tekstualia?

Ingrid Touwslager is oprichter van Tekstualia

Schrijven is mijn passie

Letters en woorden zijn mijn hele leven al mijn passie. Als kind verslond ik boeken en schreef ik graag, als volwassene is iets creëren met letters en woorden echt een dagelijkse hobby geworden en soms zelfs een tic: ik zie iedere verkeerd lopende zin en elk verkeerd geschreven woord. Natuurlijk heb ik van taal mijn beroep gemaakt. In combinatie met mijn gevoelige aard levert dat mooie combinaties op: ik kan me goed verplaatsen in mijn klant en diens doelgroep en daar komen (volgens mijn klanten) mooie stukken tekst uit voort.

Professioneel tekstschrijver met 23 jaar ervaring

Met ruim 23 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie schreef ik honderden teksten voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Artikelen, columns, webteksten, folders en flyers, brochures en catalogi, boeken en magazines, handleidingen, rapporten, jaarverslagen en onderwijsmodules. Vaak voor grote bedrijven, maar inmiddels is mijn niche verschoven naar zelfstandig ondernemers: mensen die met hart en ziel werken aan hun eigen passie. Ik vind het prachtig hen te helpen iets moois neer te zetten met goede teksten voor een website of met offline teksten. 

Universitaire achtergrond

Na het VWO studeerde ik taal- en letterkunde. In 2012 voltooide ik een HBO opleiding in het webredactie-vak en volgde ik diverse seminars en trainingen op het gebied van marketing. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in SEO teksten en online marketing activiteiten voor zelfstandig ondernemers. Maar ik schrijf ook veel offline teksten en help ondernemers zelf te gaan schrijven door middel van Content Coaching

Enthousiast, nieuwsgierig en betrokken

Als je mij inhuurt, ga ik er helemaal voor om jouw bedrijf tot een succes te maken. Ik ben enthousiast, passioneel en gedreven maar ook heel nieuwsgierig. Ik ga dan ook pas aan de slag als ik voldoende informatie heb over jou en je product of dienst en zal altijd bij je concurrenten kijken waarin jij beter bent. Ik vind het geweldig het beste uit mezelf te halen en de mensen waarmee ik werk. Ik zet me dan ook 100% in voor jouw product of dienst. 

Ervaring als zelfstandig ondernemer

Ik weet als geen ander wat er komt kijken bij het opstarten en onderhouden van een eigen bedrijf en het aantrekken van de doelgroep. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is een bedrijf goed op de kaart te zetten en de klant meer dan tevreden te houden.  Ik bouw al jaren op mijn expertise en ken de gevolgen van goede communicatie. Ik kan ook jou helpen je bedrijf tot een succes te maken. Wil je weten bij wie dat al gelukt is? Kijk eens bij de recensies van mijn opdrachtgevers! Ben je nieuwsgierig naar wat ik schrijf? Bekijk dan eens mijn portfolio!

 

Neem vrijblijvend contact op:

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam 

2022  Tekstualia