Redactie van teksten voor zelfstandig ondernemers

Ik redigeer jouw teksten tot jij tevreden bent

Je hebt zelf een tekst geschreven, maar je bent niet tevreden. Je hebt een ander een tekst laten schrijven, maar je vindt de tekst te ingewikkeld, abstract of (in)formeel. Of misschien wil je weten of je tekst goed in elkaar zit en aansluit op je doelgroep. Ik kijk er met een frisse blik naar – de blik van jouw doelgroep. Ik maak je tekst begrijpelijker, aansprekender en overtuigender. Zodat jij je doelgroep beter bereikt en boeit.

Het blijven jouw teksten: in jouw eigen stijl 

Belangrijk om te weten: ik houd altijd jouw belang en dat van je lezer voor ogen, en verander nooit zomaar de inhoud van je tekst. Waar ik naar kijk is spelling, interpunctie en stijl. Om die waar nodig aan te passen of de algemene leesbaarheid te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan aandacht voor lange zinnen, lijdende vormen, woordherhalingen, veelvuldig gebruik van voorzetseluitdrukkingen en inconsistenties (je/u).

Redactie van teksten werkt echt

Informatie bewerken en vertalen naar een prettig leesbare vorm die voor de doelgroep aantrekkelijk en begrijpelijk is vraagt inzicht, ervaring en feeling met communicatie. Ik heb er ervaring mee en kan je op nieuwe ideeën brengen. Uiteraard doe ik alles in overleg met jou. In correct Nederlands. 

 

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met me op: 

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam 

 

 

2022  Tekstualia