Schrijftips voor zelfstandig ondernemers

Wil je meer omzet? Ga dan bloggen!

Als je ondernemer bent en een eigen website hebt, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je website bezoekers trekt. Het liefst natuurlijk mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Bezoekers die eventueel klant zouden kunnen worden, of op zijn minst verspreider zijn van jouw boodschap; door je informatie te delen via social media of er op te reageren. 

Lees meer...

Schrijven voor Google, slim of niet?

Als zelfstandig ondernemer met misschien wel een laag budget voor reclame wil je natuurlijk zo goed mogelijk vindbaar zijn voor zo’n beetje iedereen die in jouw doelgroep past. Dat kun je op verschillende manieren doen. Flyeren bijvoorbeeld op een plek die echt past bij jouw doelgroep, met flyers voorzien van een perfecte tekst die helemaal aansluit op de niche die jij hebt gekozen. Of een website (laten) maken met teksten die jou heel veel klanten bezorgen. Maar hoe doe je dat? Welke teksten werken wel en niet?

Lees meer...

Kopieren van je concurrent? Nooit doen!

Je hebt besloten om te gaan bloggen. En daar zit je dan, voor je beeldscherm. Je wilt wel heel graag leuke blogs, maar je weet eigenlijk niet zo goed waar je het over wilt hebben. Je komt niet echt op leuke onderwerpen en kunt alleen iets verzinnen na een sessie googelen en browsen bij je concurrenten. En de leukste of beste onderwerpen en teksten pluk je dan maar stiekem bij hen vandaan. Handig? Absoluut niet!

Lees meer...

2022  Tekstualia