Teksten voor zelfstandig ondernemers

Teksten moeten verleiden

Teksten moeten boeien, aanspreken en verleiden. Teksten moeten een verlangen opwekken om meer te willen weten. Dat betekent geen ellenlange brieven of uitgebreide mailings, geen saaie informatieve teksten op je website, maar kort geformuleerde teksten die nieuwsgierig maken. Tekstualia heeft daar ervaring in. Ook in het bereiken van heel diverse doelgroepen. Ook die van jou.  

Snel een tekst? Geen probleem!

Je wilt een tekst, maar hebt niet de tijd of expertise om die zelf te schrijven. Of je nu webteksten zoekt of teksten voor andere doeleinden, ik denk graag met je mee. Ik kan communiceren wat jij je doelgroep duidelijk wilt maken door teksten te schrijven die gelezen worden. Op een inspirerende en onderhoudende manier. Dat doe ik door met jou te overleggen wat je doelgroep en doelstelling is. Daarna kom ik met een resultaat waar de lezer zich in kan vinden. Want daar gaat het uiteindelijk om, het bereiken van je lezer, jouw doelgroep. Daarin verplaats ik me bij het schrijven van mijn teksten. 

Goede teksten, ook voor jou

Klantvriendelijke mailings. Heldere websites. Aantrekkelijke folders. Informatieve artikelen. Ik schrijf snel en professioneel. Op basis van jouw input tijdens ons kennismakingsgesprek lever ik passende teksten. In de gewenste toon en voor het gewenste publiek. Of het nu gaat om wervende of voorlichtende teksten, blogs, columns en artikelen, het resultaat staat als een huis. 

 

Wil je een vrijblijvend advies? Neem dan contact met me op: 

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam

2022  Tekstualia