Teksten en advies voor zelfstandig ondernemers

SEO Tekstschrijver en Copywriter voor zelfstandig ondernemers

Ben je zelfstandig ondernemer met een fantastisch product maar vind je het lastig je product te verkopen? Je bent niet de enige. Ieder heeft zijn eigen vak. Jouw product of dienst is jouw ding. Daar weet je alles van. Communicatie en marketing is een vak apart. Dat leer je niet even. En zomaar een website maken is echt niet voldoende. Je zult toch de bezoekers van je website moeten overtuigen van de meerwaarde van je product. 

Goede teksten en SEO content

Om een netwerk op te bouwen en potentiële klanten te kunnen bereiken heb je goede teksten en een goede marketing strategie nodig. Een professionele website, folder of mailing maakt je product of dienst af. Als je een groot publiek wilt bereiken, moeten je communicatie-uitingen op en top zijn. Dat betekent foutloze en makkelijk leesbare teksten die je klant nieuwsgierig maken, een website die uitdagend genoeg is om te blijven hangen en het op een regelmatige basis inzetten van social media

Content Coaching en Marketing Advies

Ik ben tekstschrijver, copywriter, inspirator, coach en adviseur in één. Kun je hulp gebruiken bij je teksten of wil je een keer brainstormen over de manier waarop je je product kunt aanbieden, dan help ik je graag. 

 

Neem contact met me op voor advies. Vrijblijvend.  

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam

2022  Tekstualia