Wat vinden mijn klanten van onze samenwerking?

Jully, Fitte Voeten

"Een snelle reactie/feedback, goed ingeleverd werk en een vriendelijke prijs. Kortom, een prettige samenwerking! Bedankt Ingrid, en tot de volgende opdracht!"

Silvana, Mauss

"Grote complimenten voor Ingrid, we zijn heel erg blij met de teksten. Ze heeft goed verwoord wat we willen overbrengen. Dank dank dank!" 

Jorlan & Peggy, Taartendroom

"We zijn echt blij met de teksten, nu verschaffen we precies de info die een klant wil hebben en moet hebben. Een buitenstaander kijkt daar anders tegenaan dan wij. Nu is het verhaal een stuk helderder en logischer voor de klant."

Egbert, Technical Design

"Perfect samengewerkt. Ze is snel, professioneel en denkt goed mee. Wat vooral opvalt is hoe goed Ingrid zich kan verplaatsen in mij én mijn klanten. Ze snapt echt direct waar het om draait. Resultaten van de website zijn ook super."

Tom, Glazenwasser Vanmarcke

"Ik ben echt zo ontzettend blij met Ingrid! Maakt niet uit welke prijs ze vraag, ik teken ervoor!"

Filomena, Filomenata

"Als je echt een goede tekstschrijver wilt hebben die er ook nog eens voor zorgt dat je hoog in Google komt moet je echt naar Tekstualia! Niet alleen heel goed betaalbaar, maar vooral echte kwaliteit, een ontzettend betrokken contact en ouderwetse service. Het is ook ontzettend leuk om met Ingrid samen te werken, ze is altijd enthousiast en gaat alleen voor het állerbeste. Het is hier niet even snel een tekstje afleveren. Nee, ze gaat door tot ze zelf helemaal tevreden is en dat is zo'n fijn gevoel! Ik raad Ingrid aan bij iedereen die ik ken. En dat doe ik alleen maar als ik zeker weet dat het goed zit!"

Jordi, Boutier Design

"Wij hebben Tekstualia benaderd voor het schrijven van een brochure. Binnen 30 minuten hadden we antwoord en binnen 48 uur waren we in het bezit van een zeer kundig geschreven tekst op basis van een interview. Zowel wij als onze opdrachtgever zijn ontzettend tevreden. Zeer zeker een aanrader!"

Linda, Hosiery House

"Wij hadden een hele prettige samenwerking met Tekstualia. Korte reactietijden en er wordt echt met je meegedacht. Onze webshop is goed bekeken en we kregen nuttige tips die direct toepasbaar waren. Ook over de teksten zijn we erg tevreden. Zelfs na de opdracht krijgen we nog feedback! Wij zijn meer dan tevreden en zijn druk aan het nadenken over een vervolgopdracht."

Maarten, Egas Productions

"De teksten zijn mooi, heel erg bedankt, we zijn er heel blij mee!"

Dionne, Dimee

"Wij zijn meer dan tevreden over de diensten die Tekstualia aan ons geleverd heeft! Binnen 12 uur kregen we een zeer uitgebreid advies met voorstel en offerte. Een vaste prijs, geen verrassingen, heel duidelijk en helder! Tekstualia denkt goed mee, toont initiatief en is erg betrokken bij onze producten. Ingrid zit vol goede ideeën en handige tips en is zeer betaalbaar, vooral voor de kleine en beginnende ondernemer! Ook de snelheid waarin wij alle teksten kregen was boven verwachting! Echt een aanrder voor iedereen die echt professionele teksten nodig heeft. Ingrid is bovendien een lief en leuk mens, een genot om mee te werken! Wij gaan zeker in de toekomst vaker gebruik maken van haar diensten."

Marianne, E-magazine in Hengelo

"Tekstualia schrijft veel artikelen voor ons magazine en blogt op onze website. Wij zijn super tevreden, Ingrid begrijpt heel snel waar het om draait en levert echt kwaliteit voor een prima prijs!"

Mathijs, KCL Trading

"Wij hebben onze webteksten volledig laten schrijven door Tekstualia. In één woord perfect, dit is iemand die meedenkt en initiatief toont. Tekstualia is er niet enkel om geld te verdienen. Je voelt dat Ingrid echt wil helpen en heel erg betrokken is. Ze is ook iemand die alles perfect aflevert en ook nog eens supersnel."

Sandra, Magnificent

"Wij hebben fantastisch samengewerkt met Tekstualia! Korte lijnen, écht samenwerken en hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs! Ingrid is enorm betrokken bij wat wij doen en begrijpt wat wij belangrijk vinden. Ze kan precies de juiste toon pakken en dat is echt knap! Wij willen niet meer zonder Tekstualia. Ingrid levert een grote bijdrage aan onze omzet en we hebben veel meer bezoekers op onze site!"

 

2022  Tekstualia