SEO content voor zelfstandig ondernemers

Heb je weinig bezoekers op je website? Maak je teksten SEO proof!

Mensen die lezen van een beeldscherm - van een smartphone, computer of tablet -  scannen en zappen. Op zoek naar waardevolle content worden je pagina's gescand op specifieke woorden. Krijgen ze geen grip op inhoud of worden ze geconfronteerd met lange lappen tekst zonder zichtbare structuur, dan zullen ze snel hun interesse verliezen. Vinden ze niet onmiddellijk wat ze zoeken, dan zijn ze zelfs direct weer vertrokken. Met één muisklik ben jij een potentiële klant kwijt...... 

Houd je bezoeker vast

Met een goed ogende website en boeiende content blijven bezoekers op je website hangen en delen ze je informatie. Webbezoekers verleiden en vasthouden vraagt nogal wat. Daarom is het belangrijk na te denken over de uitgangspunten van je website. Wie wil je bereiken? Wát wil je precies bereiken? Wat zijn je verwachtingen? 

SEO teksten

Weet je eenmaal hoe je je klanten wilt bereiken, dan moet je daar natuurlijk nog een mooie tekst van maken. Een tekst die goed in elkaar zit en gelezen zal worden. Maar ook een tekst die gevonden wordt door zoekmachines zodat je direct opvalt. Want uiteraard is ook dát belangrijk als je je klant wilt bereiken. 

Professionele SEO teksten voor je website

Blijven bezoekers weg of blijven ze niet hangen, dan kan ik samen met jou kritisch kijken naar verbeterpunten voor je website. Ik kan je een advies geven of zelf een duidelijk beeld neerzetten van jouw product of dienst. Met pakkende en boeiende teksten. Ik ben erg bedreven in het professionaliseren van online uitingen. Op de juiste toon, met de juiste woorden en in de juiste opmaak. Dat zorgt er voor dat je potentiële klant wél blijft hangen. En natuurlijk ook dat zoekmachines jouw website vinden! 

Wil je een vrijblijvend advies? Neem contact met me op:

06 23 00 66 72

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tekstschrijver Copywriter Rotterdam 

 

2022  Tekstualia