Over mij - Tekstualia
Unieke SEO webcontent en teksten voor zelfstandig ondernemers, volledig afgestemd op doelgroep en business
tekstschrijver, SEO, SEO webcontent, webcontent, teksten website, teksten laten schrijven, SEO teksten laten schrijven, copywriter, SEO onderzoek, redactie teksten
17286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17286,theme-bridge,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.2.2,qodef-gutenberg--no-touch,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4

Mijn kwaliteiten

Iedere tekstschrijver is anders. Daarom is het goed om te weten met wie je te maken hebt. Ik ken mijn kwaliteiten en mijn valkuilen. Gelukkig schrijf en ontwerp ik al meer dan twintig jaar, dus inmiddels weet ik wel op welke manier ik het best presteer.

Hoe werk ik?

Als je een tekstschrijver in de arm neemt wil je natuurlijk wel weten wie dat zo ongeveer is. En natuurlijk wil je ook dat die exact doet wat nodig is, op de juiste manier. Op mij kun je vertrouwen.

 

Betrokken, perfectionistisch, een tikkeltje eigenwijs en gezegend met een passie voor taal en design. Dat omschrijft mij in een notendop.

 

Omdat ik altijd het beste van mezelf geef en graag service verleen zal ik doorgaan tot we allebei tevreden zijn. Je kunt dan ook grondig werk verwachten. Bovendien denk ik graag met je mee! Soms ben ik daarbij wel een beetje eigenwijs en dat is maar goed ook, want vaak leidt dat tot de beste resultaten.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op!

Mijn kwaliteiten op een rij
Enthousiast en nieuwsgierig0%
Perfectionistisch0%
Eigenwijs0%
Kennis en ervaring0%

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op!

Meer over mij

Als ik voor jou ga schrijven wil je vast wel weten wie ik ben

Iets moois creëren, dat is iets wat echt bij mij past. Of het nu het maken van een houtsnijwerk  is of het aanleggen van een tuin, het inrichten van mijn huis of het bereiden van een smakelijke maaltijd, ik ben altijd bezig met creëren. Ik ben ook gek op taal en ontwerpen. Natuurlijk heb ik daarvan mijn beroep gemaakt. Omdat ik niet wil kiezen ben ik tekstschrijver, webdesigner en grafisch vormgever in één. Het mooie daarvan is dat iedere dag weer anders is en lekker afwisselend. Bovendien ondersteun ik ondernemers zo op ieder gebied.

 

Mijn hoofddoel in mijn werk is altijd communicatie. Of ik nu een tekst schrijf die helemaal klopt, een website bouw die precies naar wens is of een uitnodigende folder of brochure ontwerp, wat ik vooral wil is contact maken met de ontvanger. Omdat ik een gevoelig mens ben kan ik me heel goed verplaatsen in mijn klanten en hun doelgroep. Daar komt dan ook altijd iets moois uit voort.

Mijn ervaring

Tekst

Ik heb ruim twintig jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie en schreef dan ook duizenden teksten voor de meest uiteenlopende doelgroepen en bedrijven. Artikelen, columns, webcontent, folders en flyers, brochures en catalogi, boeken en magazines, handleidingen, rapporten, jaarverslagen en onderwijsmodules, ik ben van alle markten thuis. Vroeger schreef ik veel voor grote bedrijven. Inmiddels is mijn niche verschoven naar zelfstandig ondernemers: mensen die met hart en ziel werken aan hun eigen passie. Ik vind het prachtig hen te helpen iets moois neer te zetten, op welke manier dan ook.

Ontwerp

Ik ontwierp lang geleden vooral veel brochures, folders en catalogi. Later ben ik digitaal gaan ontwerpen voor tijdschriften en e-books, in combinatie met het schrijven van teksten. Inmiddels ontwerp en bouw ik het liefst WordPress websites, zowel op basis van een standaard template als op basis van eigen ontwerp. Ook pas ik bestaande websites aan die qua uiterlijk of inhoud niet goed scoren. Wat ik vooral leuk vind aan vormgeving is dat je met beeld enorm veel kunt zeggen. De juiste combinatie van kleuren en vormen draagt enorm bij aan de boodschap en moet dan ook echt afgestemd worden op de doelgroep en het bedrijf. 

Waar kun je me o.a. voor inschakelen?

Wil je je onderneming naar een hoger niveau tillen? Dan help ik je graag dat te realiseren. Bekijk hieronder voor welke diensten je me kunt inhuren. Succes gegarandeerd!

SEO webcontent

Teksten voor je website die er voor zorgen dat je beter vindbaar bent in Google en interessant bent voor je doelgroep.

SEO onderzoek

Onderzoek om te achterhalen waar je doelgroep naar zoekt, zodat je teksten daarop worden afgestemd.

On- en offpage SEO

Alle instellingen op je pagina en gehele website aanpassen zodat je beter door je doelgroep wordt gevonden in Google.

Online teksten

E-books, blogs, e-zines, nieuwsbrieven en e-mail marketing om je doelgroep nog meer te verleiden.

Offline teksten

Tekst voor flyers, brochures, folders, verpakkingen, handleidingen, tijdschrift columns en artikelen.

Social Media

Ontwerp en onderhoud van social media pagina’s zoals LInkedIn (Business), Facebook, Instagram en Twitter.

Webdesign

WordPress websites op basis van een wordpress template of vormgeving op basis van eigen ontwerp.

Grafisch Design

Grafische vormgeving van logo’s, website sliders, folders, brochures en andere on- en offline materialen.

Wil je mij inschakelen om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten? Neem contact met me op!